Dakkapel in Woerden plaatsen?

Vergelijk gratis offertes & bespaar op de kosten!

Dakkapel Woerden

Met een dakkapel in Woerden verhoog jij je wooncomfort. Door de extra loopruimte is je slaapkamer ineens een paar vierkante meter groter, en het extra lichtinval heeft een positief effect op je productiviteit en humeur. Benieuwd wat deze investering ongeveer kost?

Start gratis offerteaanvraag!

Na je aanvraag ontvang je zo snel mogelijk de prijsopgaven van verschillende specialisten in jouw regio. Vergelijk en kies de vakman met het beste aanbod om zo tot wel 40% op de kosten te besparen!

Op deze pagina lees je meer over dakkapellen. Je leest wat het kost om een dakkapel te plaatsen en hoe vakmannen te werk gaan tijdens de plaatsing. Daarnaast vind je hier handige bespaartips en krijg je informatie zodat je weet waar je bij de aankoop op moet letten.

Voordelen van onze werkwijze

 • Je krijgt een duidelijk beeld van de prijzen van dakkapellen in Woerden.
 • Je kiest zelf voor de vakman met het beste aanbod.
 • Zo bespaar jij tot wel 40% op de kosten van je nieuwe dakkapel!
 • Deze service is gratis en helemaal vrijblijvend!

Dakkapel laten plaatsen?

Vind eenvoudig en snel een specialist voor de montage van uw dakkapel.

Gratis offertes ontvangen

Ontvang gratis offertes met scherpe prijzen van dakkapelspecialisten.

Bespaar op de kosten!

Vergelijk gratis offertes en weet zeker dat je niet te veel betaalt.dakkapel Woerden

Waarom een dakkapel?

De grootste reden om een dakkapel te plaatsen is de extra leefruimte en het vele lichtinval. Hiermee vergroot je bestaande slaap- of werkkamers enorm! Daarbij verhoogt het je woningwaarde, wat mooi meegenomen is als je het huis in de toekomst wilt verkopen. Je huis stijgt ongeveer de helft van je investering in waarde!

De grootste voordelen op een rij:

 • Extra loopruimte in je slaapkamer of zolder.
 • Je krijgt extra lichtinval wat een positief effect heeft op je productiviteit en humeur.
 • Het verhoogt je woningwaarde.

Kosten dakkapel

Wat kost een dakkapel? Dat is voor een groot deel afhankelijk van het materiaal. De kosten voor een prefab houten dakkapel starten vanaf €3.000,-. Wil je een traditioneel gebouwde dakkapel dan starten de kosten hoger, rond de €4.000,-. Voor dit bedrag heb je een standaard dakkapel van ongeveer 1,5 bij 2,5 meter.

Kunststof is iets duurder, maar het voordeel daarvan is dat je door de jaren heen geen onderhoudskosten hebt. De prijzen voor prefab kunststof dakkapellen starten rond de €3.800,-. Een kunststof dakkapel op maat koop je vanaf €4.700,-. Houd er rekening mee dat deze prijzen gemiddelden zijn. Ben je benieuwd naar de prijzen voor een glazen dakkapel of wil je weten wat een dubbele dakkapel kost? Vraag dan gratis offertes aan.

Dakkapel plaatsen kosten

Materiaal Prefab dakkapel Dakkapel op maat
Hout Vanaf €3.000,- Vanaf €4.000,-
Kunststof Vanaf €3.800,- Vanaf €4.700,-
Polyester Vanaf €4.500,- Niet mogelijk
Zink Vanaf €4.500,- Prijzen op aanvraag.

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief plaatsen en btw. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis en vrijblijvend offertes aan.


Besparen op de kosten van je dakkapel?

Vraag gratis offertes aan met scherpe prijzen & vergelijk!
Gratis offertes vergelijken!


Waar is de prijs van dakkapellen van afhankelijk?

Wat een dakkapel gaat kosten is helemaal afhankelijk van verschillende factoren. Het kan dus best voorkomen dat de dakkapel van de buren misschien wel twee keer zo duur is als die van jou, ook al zijn de afmetingen hetzelfde.

De kosten van een dakkapel zijn afhankelijk van:

 • De materiaalkeuze: kunststof en hout zijn relatief goedkope materialen voor dakkapellen. Kies je liever voor zink of polyester dan ben je meer geld kwijt.
 • De afmetingen: hoe groter de afmetingen des te hoger de kosten.
 • Het model: prefab dakkapellen in Woerden zijn een stuk goedkoper en sneller te plaatsen dan traditionele dakkapellen.
 • De kleur: kies je voor een eenvoudige kleur, zoals wit of antraciet, dan ben je goedkoper uit.
 • Het daktype: dakkapellen met een schuin dak zijn doorgaans duurder, ook omdat deze traditioneel gebouwd moeten worden.
 • Vergunning: als je een vergunningsvrije dakkapel kan plaatsen liggen de kosten een stuk lager, omdat je niet voor de vergunningsaanvraag hoeft te betalen!
 • De tarieven van de expert: elk bedrijf hanteert zijn eigen tarieven, deze kunnen dus per specialist flink verschillen.

Start nu je gratis offerteaanvraag voor scherp geprijsde gratis offertes.

dakkapel plaatsen Woerden

Dakkapel plaatsen Woerden

Laat je een dakkapel plaatsen in Woerden? Dan komen de vakmannen al vroeg op de afgesproken datum bij je langs. Het eerste wat ze doen is het maken van een uitsparing: dit is het gat in het dak waar ze de constructie straks op gaan bouwen. Eventueel zorgen ze ook voor dakversterking. Dit is nodig als er draagbalken verplaatst moeten worden voor de bouw. De dakversterking zorgt ervoor dat er geen draagkracht verloren gaat.

Ze bouwen eerst de constructie van hout. Dit bekleden ze daarna met beplating van een materiaal naar keuze. Zodra het grootste deel staat, beginnen de specialisten met de afwerking.

Dakkapel gezocht? Vergelijk gratis offertes!

Afwerking buitenkant

Daarna volgt eerst de afwerking aan de buitenkant. De afwerking aan de buitenkant bestaat uit het plaatsen van de zijwangen en boeiboorden, het installeren van de kozijnen en beglazing en het dichtkitten van alle naden en kieren.

Ook het dak wordt geplaatst en afgewerkt. De vakman plaatst de dakbedekking naar keuze. Bij dakkapellen met een schuin dak is dit vaak dezelfde dakbedekking als de rest van het dak, zodat dit moeiteloos doorloopt.

Bij een traditionele dakkapel is er bij de afwerking aan de buitenkant heel veel mogelijk. Kies voor sierlijke boeiboorden bijvoorbeeld of geef de zijwangen een frisse kleur.

Dakkapel afwerken: binnenkant

Tot slot werken de vakmannen de dakkapel in Woerden af aan de binnenkant. Hier is heel veel mogelijk! Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de wanden van de dakkapel af te werken met behang of schilderwerk. Dit staat netjes en zorgt ervoor dat de kamer perfect overloopt.

Maar er zijn nog veel meer opties!

Kies voor knieschotten als je extra opbergruimte wilt realiseren. Deze schotten worden netjes weggewerkt zodat jouw kerstspullen of winterkleren netjes uit het zicht staan. Andere mogelijkheden zijn het aansluiten van verlichting of het plaatsen van elektriciteit. Veel mensen kiezen er bovendien voor om een vensterbank aan te brengen.

Dakkapel plaatsen in 1 dag?

Het is zelfs mogelijk om een dakkapel te plaatsen in Woerden in slechts 1 dag! Zo heb je zo min mogelijk last van de werkzaamheden en geniet je er al dezelfde avond van!

Wil je in 1 dag een dakkapel bouwen, kies dan voor een prefab constructie. Deze is vooraf in de fabriek geproduceerd en hoeft op de dag zelf alleen nog het dak opgetild te worden. De vakmannen monteren de constructie en zorgen voor een waterdichte aansluiting.

Prefab dakkapel plaatsen of dakkapel op maat?

Als je een dakkapel wilt laten plaatsen dan kan dat op twee manieren: prefab of op traditionele wijze.

Wat is het verschil?

Een traditioneel gebouwde dakkapel in Woerden wordt ter plekke gebouwd. Een prefab constructie is al in de fabriek gefabriceerd en hoeft alleen nog het dak opgetild te worden. Een prefab model is een goedkope dakkapel. Daar staat tegenover dat er bij een traditioneel model meer maatwerk mogelijk is!


Dakkapel plaatsen in Woerden?

Vergelijk gratis offertes en kies de vakman met het beste aanbod!
Gratis offertes vergelijken!


vergunningsvrije dakkapel

Heb ik een vergunning nodig?

In veel gevallen heb je voor een dakkapel een vergunning nodig. Dit is bijvoorbeeld het geval als je een dakkapel met een schuin dak wilt plaatsen, of als je er één wilt plaatsen aan de voorkant van je huis. Een dakkapel vergunning aanvragen kost tijd, dus begin hier op tijd mee: gemiddeld kun je na 18 weken beginnen met bouwen.

Is een vergunning altijd nodig?

Nee! Hoewel je in theorie vergunningplichtig bent als je een dakkapel in Woerden wilt plaatsen, zijn er uitzonderingen. Dit is het geval als je de constructie aan de achterkant van het huis plaatst en je houdt aan een aantal voorwaarden. Als je twijfelt of je wel of niet een vergunning nodig hebt, doe dan snel een vergunningscheck op omgevingsloket.nl.

Vergunningsvrije dakkapel plaatsen

Als jij je dakkapel vergunningsvrij mag plaatsen dan bespaar je op de kosten: het aanvragen van een vergunning kost namelijk geld!

Als je een vergunningsvrije dakkapel wilt plaatsen dan moet je voldoen aan deze voorwaarden:

 • De hoogte is maximaal 175 centimeter.
 • De onderkant zit tussen 50 en 100 centimeter van de dakvoet.
 • De bovenkant zit minimaal 50 centimeter onder de daknok.
 • Beide zijkanten bevinden zich minimaal 50 centimeter van de zijkant van het dakvlak.
 • De dakkapel heeft een plat dak.

Meestal is een vergunningsvrije dakkapel een prefab constructie, maar dat hoeft niet altijd. Twijfel je of jouw dakkapel in Woerden zonder vergunning geplaatst mag worden? Vraag dit dan na bij je gemeente.

Dakkapel vergunningsvrij laten plaatsen? Start de gratis offerteaanvraag.

Kunststof, polyester, zink of hout?

Een van de keuzes die invloed heeft op de prijs, is de keuze voor het materiaal. Er zijn verschillende soorten dakkapellen in Woerden waar je uit kunt kiezen:

 • Kunststof: weinig onderhoud en een lange levensduur. De kosten voor de dakkapel starten rond de €3.800.
 • Polyester: vergelijkbaar met kunststof, maar is naadloos. Daardoor kleine kans op lekkages. De prijzen beginnen vanaf €4.500,-.
 • Zinken: dit heeft een robuuste en moderne uitstraling. Materiaal gaat tot wel 80 jaar mee! De prijs start vanaf €4.500,-.
 • Houten: hiermee profiteer je van een hele warme en authentieke uitstraling. De kosten starten rond de €3.000,-.
Aluminium is ook een optie! Weet je niet zeker welk materiaal geschikt is voor uw dakkapel? Vraag dan een specialist om raad!

Hieronder lees je meer over de verschillende materialen. Ben je benieuwd wat deze dakkapellen of een aluminium dakkapel ongeveer gaan kosten? Vraag dan gratis offertes aan!

kunststof dakkapel Woerden

Kunststof dakkapel Woerden

Eén van de meest populaire soorten dakkapellen, is de kunststof dakkapel in Woerden. Een dakkapel van kunststof is heel veelzijdig. Je hebt enorm veel keuze in kleur en design. Het is zelfs mogelijk om te kiezen voor een kunststof met houtlook!

Maar het grootste voordeel van een kunststof dakkapel is dat deze nauwelijks onderhoud nodig heeft. Je hoeft het kunststof niet te schuren of te schilderen, en je hoeft niet bang te zijn voor houtrot. Om de mooie uitstraling te behouden hoef je het materiaal alleen te reinigen met een zachte, vochtige doek.

De kosten van een kunststof dakkapel

Wat gaat een kunststof dakkapel kosten? Een goedkope dakkapel van kunststof kost ongeveer €3.100,- tot €3.400,-. Maar dit is een kleine dakkapel van ongeveer 1,5 meter breed. Wil je liever een grote dakkapel, kies dan voor een breedte van 3 meter. De prijzen starten vanaf €3.750,-.

Wil je een dubbele dakkapel, die je in meerdere kamers kan gebruiken? Kies dan voor een breedte van 6 meter! De gemiddelde dakkapel prijs ligt in dat geval rond de €6.100,-. Voor deze prijs heb je een dubbele dakkapel met 3 kiepramen en twee vaste ramen.

Kunststof dakkapel prijzen

Soort dakkapel Prefab* Traditioneel*
De basis variant (1,5 x 2,5 m) €3.100,- tot €3.400,- €4.100,- tot €4.400,-
Een gemiddelde dakkapel (1,5 x 2,5 m) €3.400,- tot €3.900,- €4.400,- tot €4.900,-
Met een luxe afwerking (1,5 x 2,5 m) €4.200,- tot €4.700,- €5.200,- tot €5.700,-
     
Afmeting Kunststof dakkapel** Soort kozijn
1,5 meter €2.750,- 1 draaikiepraam, 1 raam
2 meter €3.000,- 1 draaikiepraam, 1 raam
3 meter €3.750,- 1 draaikiepraam, 1 raam
4 meter €4.700,- 2 draaikiepramen, 2 ramen
5 meter €5.100,- 2 draaikiepramen, 2 ramen
6 meter €6.100,- 3 draaikiepramen, 2 ramen

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen, inclusief plaatsing en btw. Het gaat hier om dakkapellen met een standaardafmeting van 1,5 bij 2,5 meter. Voor exacte prijzen vraag je gratis offertes aan.
**Let op: dit zijn gemiddelde prijzen, inclusief plaatsing en btw en exclusief aanvullende mogelijkheden.


Interesse in een kunststof dakkapel?

Vind eenvoudig een vakman bij jou in de buurt en bespaar tot 40%!
Gratis offertes vergelijken!


Polyester dakkapel Woerden

Een polyester dakkapel is een alternatief voor kunststof. Als je een polyester dakkapel in Woerden plaatst, dan kies je voor een kwalitatieve prefab constructie die uit één deel bestaat. Hierdoor zijn er geen naden! De kans op een lekkage is dus niet aanwezig. Wil je een onderhoudsvrije dakkapel, dan is polyester absoluut de beste optie. Omdat polyester dakkapellen naadloos zijn, zijn ze alleen als prefab constructie verkrijgbaar.

Je hebt de keuze uit verschillende kleuren en het materiaal is kleurvast dus je hoeft het in de toekomst niet te schilderen. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende structuren, waardoor je ook nog eens zelf bepaalt welke uitstraling de constructie krijgt! Houtlook is bijvoorbeeld ook een optie.

Een polyester dakkapel: de prijzen

Als je een polyester dakkapel wilt laten plaatsen, dan starten de kosten rond de €3.800,- tot €4.300,-. Dit is een eenvoudige variant zonder te veel afwerking. Een gemiddelde polyester dakkapel, die standaard is afgewerkt, kost gemiddeld €4.300,- tot €4.800,-.

Wil je een compleet afgewerkte polyester dakkapel met verlichting en elektriciteit? Houd dan rekening met prijzen rond de €4.800,- tot €5.700,-. Natuurlijk heb je de keuze voor allerlei extra opties, zoals zonwering. In dat geval lopen de prijzen op. Vraag gratis offertes aan als je benieuwd bent naar de exacte kosten van een dakkapel!

Kosten polyester dakkapel

Soort dakkapel Gemiddelde kosten*
De basis variant €3.800,- tot €4.300,-
Een gemiddelde dakkapel €4.300,- tot €4.800,-
Met een luxe afwerking €4.800,- tot €5.700,-

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen, inclusief plaatsing en btw. Het gaat hier om dakkapellen met een standaardafmeting van 1,5 bij 2,5 meter. Voor exacte prijzen vraag je gratis offertes aan.

soorten dakkapellen

Zinken dakkapel Woerden

Een alternatief voor een kunststof of polyester dakkapel, is een zinken dakkapel. Steeds meer mensen kiezen voor een zinken dakkapel in Woerden. Zink is een enorm sterk materiaal en het heeft een moderne, robuuste uitstraling. Bovendien gaan zinken dakkapellen tot wel 80 jaar mee zonder onderhoud, waardoor je door de jaren heen geen extra onderhoudskosten kwijt bent.

Heb je op dit moment een houten of kunststof dakkapel en ben je geïnteresseerd in een zinken afwerking? Kies dan voor een dakkapel renovatie. Door de dakkapel te renoveren vervang je de zijwangen en boeiboorden gemakkelijk door zinken beplating. Dit is goedkoper dan het plaatsen van een nieuwe zinken constructie.

Zinken dakkapel kosten

De prijzen voor een zinken dakkapel liggen relatief hoog, maar daar krijg je een hele hoge kwaliteit voor terug. De prijzen voor een prefab zinken model starten rond de €4.500,-. De prijzen voor een zinken model op maat variëren enorm, omdat de prijs voor een groot deel afhankelijk is van de keuzes die je maakt. Ben je benieuwd wat een traditioneel gebouwde zinken dakkapel zou kosten? Vraag dan gratis offertes aan!


Dakkapel van kunststof, hout of zink plaatsen!

Vind snel de vakman bij jou in de buurt met de beste prijs!
Gratis offertes vergelijken!


Houten dakkapel Woerden

Een houten dakkapel in Woerden is een heel goed idee. Kies je voor hout, dan ben je verzekerd van een authentieke en natuurlijke uitstraling. Hout is bovendien één van de goedkoopste opties, en doordat hout heel bewerkelijk is, is er veel maatwerk mogelijk!

Kies je voor hout, dan kun je de kleur na verloop van tijd zelf veranderen. Zo pas je de kleur van je dakkapel altijd aan met de kleuren van je kozijnen, bijvoorbeeld! We raden je aan om het hout sowieso eens in de 7 tot 10 jaar te schilderen, om te voorkomen dat het beschadigd raakt door bijvoorbeeld houtrot.

Wat kost een houten dakkapel?

De dakkapel prijs voor houten dakkapellen start vanaf €2.500,- tot €2.800,-. Voor deze prijzen heb je een goedkope prefab dakkapel van 1,5 bij 2,5 meter. Een traditionele houten dakkapel van dit formaat kost gemiddeld €3.200,- tot €3.600,-. In beide gevallen gaat het om een simpel model waarbij je zelf grotendeels verantwoordelijk bent voor de afwerking.

Wil je liever een groter model? Voor een constructie van 3 meter breed starten de prijzen rond de €4.800,-. Voor dit bedrag heb je een model met 1 draaikiepraam en een vast raam. Voor een bredere dakkapel van 6 meter starten de kosten rond de €6.600,-. Hierbij heb je 3 draaikiepramen en 2 vaste ramen.

Prijs houten dakkapel

Soort dakkapel Prefab* Traditioneel*
De basis variant (1,5 x 2,5 m) €2.500,- tot €2.800,- €3.200,- tot €3.600,-
Een gemiddelde dakkapel (1,5 x 2,5 m) €2.800,- tot €3.300,- €3.800,- tot €4.200,-
Met een luxe afwerking (1,5 x 2,5 m) €3.300,- tot €3.700,- €4.800,- tot €5.300,-
     
Afmeting Houten dakkapel** Soort kozijn
1,5 meter €3.000,- 1 draaikiepraam, 1 raam
2 meter €3.300,- 1 draaikiepraam, 1 raam
3 meter €3.900,- 1 draaikiepraam, 1 raam
4 meter €4.800,- 2 draaikiepramen, 2 ramen
5 meter €5.450,- 2 draaikiepramen, 2 ramen
6 meter €6.600,- 3 draaikiepramen, 2 ramen

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen, inclusief plaatsing en btw. Het gaat hier om dakkapellen met een standaardafmeting van 1,5 bij 2,5 meter. Voor exacte prijzen vraag je gratis offertes aan.
**Let op: dit zijn gemiddelde prijzen, inclusief plaatsing en btw en exclusief aanvullende mogelijkheden.

prefab dakkapel Woerden

Prefab dakkapel Woerden

Wie op zoek is naar een goedkope dakkapel laat het beste een prefab dakkapel in Woerden plaatsen. Omdat prefab dakkapellen in de fabriek geproduceerd worden is er weinig maatwerk mogelijk. Het gaat om een dakkapel met een plat dak. Wel heb je de keuze tussen verschillende afmetingen. Je kunt kiezen voor een dubbele dakkapel, of juist een enkele. Ook kun je kiezen voor verschillende extra opties, zoals zonwering of horren om het gebruikersgenot te vergroten.

Let op: houd er wel rekening mee dat je voor de plaatsing van een prefab dakkapel de ruimte moet hebben voor een kraan: deze tilt de dakkapel het dak op. Als er geen kraan in de straat past, dan is een traditionele dakkapel de beste optie.

Prefab dakkapel plaatsen? Vul het offerteformulier in voor gratis offertes!

Dakkapel op maat

Stel: je koopt een dakkapel op maat. Hoe gaat dit in z’n werk? Een vakman maakt in overleg een ontwerp dat voldoet aan al je wensen. Op de dag van de plaatsing maken de specialisten eerst een uitsparing in het dak. Ze zorgen eventueel ook voor dakversterking als dat nodig is. Door de uitsparing moet het gewicht van het dak beter verdeeld worden op de draagbalken natuurlijk.

Daarna bouwen ze eerst de contouren. De constructie bestaat altijd uit hout, maar bij het aftimmeren van de dakkapel heb je de keuze uit verschillende materialen. De vakmannen zullen de dakkapel isoleren voordat ze de buitenkant aftimmeren en als ook het dak geplaatst is volgt de binnenafwerking. Het proces neemt meer tijd in beslag dan het plaatsen van een prefab constructie: gemiddeld 2 a 3 dagen voordat de bouw helemaal klaar is.


Dakkapellen in Woerden van de hoogste kwaliteit!

Vergelijk offertes en kies de specialist uit regio Woerden met het beste aanbod!
Gratis offertes vergelijken!


Dakkapel merken

Bij een ervaren specialist heb je de keuze uit talloze merken. Omdat elk merk uniek is, is het belangrijk te kiezen voor een merk dat aansluit bij je wensen en je budget. Er zijn grote a-merken met hoge prijzen, maar het is ook mogelijk een b-merk te plaatsen.

In Nederland zijn dit drie belangrijke merken bij kunststoffen:

 • Keralit: één van de meest bekende merken als het aankomt op kunststof dakkapllen. Je profiteert van duurzaam kunststof met een prachtige moderne uitstraling.
 • Trespa: met Trespa ben je verzekerd van een moderne dakkapel die weinig onderhoud nodig heeft.
 • Velux: Velux dakkapellen zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten en maten. Kies bijvoorbeeld voor een nokverhogende dakkapel, of ga voor een dakkapel met balkon.

Extra opties voor dakkapellen

Of je nu kiest voor een prefab dakkapel in Woerden, of investeert in maatwerk: je hebt de keuze uit veel verschillende extra opties. Deze opties vergroten het gebruiksgemak of de veiligheid en geven zeker een luxe gevoel aan de dakkapel.

Welke opties zijn mogelijk?

Allereerst is het mogelijk om een ventilatierooster te plaatsen. Dit is een goede investering, omdat je hiermee de luchtvochtigheid op peil houdt. Bovendien kosten ze maar een paar euro per stuk. Andere opties zijn horren, om insecten buiten te houden, en rolluiken om de privacy te vergroten. Heb je een dakkapel op zolder waar het ’s zomers al snel warm wordt, denk dan ook eens aan de installatie van een airco in de dakkapel.

Dakkapel kopen, waarop letten?

Een dakkapel in Woerden plaatsen is een waardevolle investering in je huis. Maar het is niet iets dat je elke dag doet, dus waar moet je op letten? We raden je aan om te kijken naar keurmerken van vakmannen in jouw regio, zodat je verzekerd bent van hoge kwaliteit. Belangrijke keurmerken zijn het KOMO-keurmerk en BouwGarant.

Maar er is nog meer waar je op moet letten! Hieronder geven we je een paar tips:

 • Vraag naar referenties en aanbevelingen om zo een indruk te krijgen van de kwaliteit van de vakman.
 • Vergunningsaanvraag: begin op tijd, het kan tot wel 18 weken duren voordat je mag beginnen met bouwen.
 • Bijkomende kosten: houd er rekening mee dat er mogelijk bijkomende kosten zijn, voor het versterken van je dak als dat nodig is bijvoorbeeld. Het kan dus zijn dat de prijs hoger uitvalt dan dat je verwacht.

Recente aanvragen:


Kunststof dakkapel plaatsen in Utrecht
Afwerken houten dakkapel in Amersfoort
Plaatsen dakkapel in 1 dag in Veenendaal
Montage houten dakkapellen in Nieuwegein
Plaatsing prefab model in Zeist
Montage dakkapel van zink in Houten
Vergunningsvrije dakkapel in Soest
Repareren dakkapellen in Maarssen
Plaatsen prefab dakkapellen in IJsselstein
Monteren traditionele dakkapel in Woerden

Besparen op je nieuwe dakkapel?

Vergelijk offertes van dakkapelspecialisten uit de regio!

4 handige bespaartips

 • 1. Kies voor een prefab dakkapel en een goedkoop materiaal, zoals kunststof of hout. Zo houd je de kosten zo laag mogelijk!
 • 2. Ga voor een dakkapel die je vergunningsvrij mag plaatsen! Op die manier bespaar je op de kosten van een vergunningsaanvraag!
 • 3. Kies voor een dakkapel expert bij jou in de buurt! Zo houd je de voorrijkosten en de leveringskosten zo laag mogelijk.
 • 4. Vergelijk de prijzen van verschillende specialisten in jouw regio. Kies de vakman met het beste aanbod om zo tot wel 40% op de kosten te besparen!

dakkapel laten plaatsen

Dakkapel Woerden? Vergelijk gratis dakkapel offertes!

Wil jij ook een dakkapel in Woerden plaatsen? Vind snel en eenvoudig een vakman bij jou in de buurt met het vergelijken van offertes!

Start gratis offerteaanvraag!

Je ontvangt zo snel mogelijk de prijsopgaven van maximaal 5 experts in de regio. Vergelijk de prijzen en kies zo voor de vakman met het beste aanbod. Je bespaart tot wel 40% op de kosten van een dakkapel! Ook direct je kozijnen in Woerden vervangen? Dat is geen probleem.

Nu gratis vergelijken!