dakkapel leads kopen

Dakkapel en kozijnen leads kopen

Heb je moeite met het werven van nieuwe klanten? Marketing kost tegenwoordig steeds meer tijd en geld, zonder dat je hier direct resultaat van ziet. Als je op zoek bent naar klanten die nieuwe kozijnen willen of die een dakkapel willen laten plaatsen, dan is het kopen van leads een goed idee!

Het kopen van leads is geheel zonder risico omdat je zelf gemakkelijk je rendement berekent. Bovendien betaal je per lead, dus ontvang je geen offerteaanvragen dan betaal je ook niks! Meer weten? Twijfel dan niet om het contactformulier in te vullen. We bellen je zo snel mogelijk terug om alle details door te nemen!

Probeer het gratis en vrijblijvend!

Wat zijn leads?

Wat is een lead? Eigenlijk is het niet meer of minder dan een offerteaanvraag van een potentiële klant met oprechte interesse. Zij zijn op zoek naar iemand die hun kozijnen kan vervangen, repareren of onderhouden of zoeken juist een vakman om een nieuwe dakkapel te laten plaatsen.

Deze offerteaanvragen zijn waardevol: door snel te reageren met een scherp geprijsde offerte is de kans groot dat je deze klant binnenhaalt. Zonder dat je er verder iets voor hoeft te doen!

Hoe werkt het kopen van leads?

Onze medewerkers zijn dagelijks bezig met het verbeteren van onze websites. Zo scoren ze een hoge positie bij zoekmachines, en worden we eenvoudig gevonden door geïnteresseerde, potentiële klanten. Via onze website is het gemakkelijk om vrijblijvend offertes aan te vragen.

De aanvragen komen binnen op ons servicecenter. Hier worden ze gefilterd voordat we ze doorsturen. Doordat elke lead gecontroleerd wordt, zorgen we ervoor dat je alleen kwalitatieve leads ontvangt. Bovendien kun je zelf kiezen welke leads je wilt ontvangen!


Alles over onze leadservice

Bekijk in deze video hoe leadgeneratie in zijn werk gaat!


No cure? No pay! Betaal een vaste prijs per lead

Besteed je acquisitie uit aan ons, en betaal minder voor je marketing! Het kopen van leads is zonder risico en je berekent zelf gemakkelijk je rendement. Bovendien betaal je een vaste prijs per lead. Ontvang je geen leads? Dan ook geen kosten! Je zit niet aan een duur abonnement vast en betaalt ook geen hoge instapkosten.

De grootste voordelen van leadgeneratie:

  • Dankzij ons servicecenter ben je verzekerd van kwalitatieve leads!
  • Je betaalt een vaste prijs per lead: no cure? No pay!
  • Geen hoge instapkosten en geen duur abonnement.
  • Ook dakkapel of kozijnen leads op exclusieve basis mogelijk.
  • Je bepaalt zelf welke leads je ontvangt.
  • Er is altijd de mogelijkheid om verkeerde leads te reclameren.

Verzekerd van kwaliteit

Uniek aan onze manier van leadgeneratie, is dat elke aanvraag gecontroleerd wordt voordat deze doorgezet wordt naar jou. Dit houdt in dat je verzekerd bent van kwaliteit! Je ontvangt namelijk alleen de offerteaanvragen waar je écht wat aan hebt. Een bijkomend voordeel hieraan, is dat je kunt aangeven welke leads je wilt ontvangen: zowel kozijnen- als dakkapel leads of liever alleen de kozijnen leads?

Nieuwe klanten werven?

Probeer onze leadservice gratis en vrijblijvend uit!

Dakkapel leads

Elke dag komen er leads binnen gericht op dakkapellen. Dit zijn potentiële klanten die een compleet nieuwe dakkapel willen laten plaatsen, die toe zijn aan een nieuwe dakkapel of die een dakkapel willen vergroten of renoveren. Sommige klanten willen een eenvoudig prefab model terwijl anderen kiezen voor een dakkapel op maat: ben jij de vakman die ze hierbij kan helpen? Begin dan snel met het inkopen van onze dakkapel leads!

Kozijnen leads

Daarnaast zijn de kozijnen leads die we dagelijks binnenkrijgen ook populair. Ze zijn heel divers: van het plaatsen van nieuwe kunststof kozijnen tot het vervangen van klassieke houten kozijnen. Bovendien zijn mensen geïnteresseerd in schuifpuien of openslaande tuindeuren. Van deurkozijnen tot raamkozijnen: met onze kozijnen leads vindt jij eenvoudig nieuwe klanten!

Ook leads op exclusieve basis mogelijk!

Wij bieden ook de mogelijkheid om leads op exclusieve basis te kopen. Dit houdt in dat de lead die jij ontvangt naar niemand anders wordt gestuurd. De klant ontvangt dus alleen jouw offerte: zo vergroot jij je kansen om deze klant binnen te halen! Het enige wat nodig is, is een scherp geprijsde offerte en een vriendelijke glimlach. De prijs van de lead hangt natuurlijk af van de manier waarop jij je leads ontvangt.

Kies je voor vergelijken, dan ontvangt de klant naast jouw offerte nog maximaal 4 andere prijsopgaven. Zo kunnen zij de verschillende prijzen vergelijken en kiezen voor het beste aanbod.

kozijnen leads kopen

Ontvang de eerste 5 leads gratis!

Ben je benieuwd naar leadgeneratie en wil je het kopen van leads eerst tijdelijk proberen? Geen probleem: je ontvangt de eerste 5 leads gratis! Dat houdt in dat je voor de eerste leads niets betaalt en wel de offerteaanvragen van geïnteresseerde klanten ontvangt.

Probeer het gratis!

Er zijn veel mogelijkheden: enkel leads uit een bepaalde regio in Nederland, of alleen dakkapel leads of juist liever alleen de kozijnen leads: als je het contactformulier invult bellen we je zo snel mogelijk terug om alle mogelijkheden te bespreken!

Bedrijf aanmelden


"*" geeft vereiste velden aan

1Werkzaamheden & Regio
2Je gegevens
Type leads*
Selecteer je werkgebied*